2013-08-12 09:54:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Nem látja tisztán a célt

Napi horoszkóp augusztus 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Azzal szomorítja magát, hogy nehéz a sorsa, és semmi sem sikerül önnek. Az igazság pedig az, hogy ha valóban sikerül ebbe a kesergésbe belelovalnia magát, akkor az úgy is lehet. De adjon egy esélyt magának, hátha mégsem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy kis haladékot ad most önnek az élet ahhoz, hogy összeszedje magát a nagy megmérettetés előtt. Ezért érezheti úgy, hogy nagyon magányos, hogy elszigetelődött. Valójában ez egy szükséges inkubációs idő, ami alatt megérhet a feladatra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Tanulnia kellene, bővíteni az ismereteit, ezt ön is érzi. Csak még azt nem tudja eldönteni, hogy milyen irányban is kellene elindulnia. A változás azonban lassan érik, és hamarosan azt is megmutatja az élet, hogy merre menjen.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jól teszi, ha kihasználja a jegyében járó Jupiter áldást osztó hatását! Váratlan lehetőségei adódhatnak, melyeket elsősorban a barátainak köszönhet. Persze csak akkor, ha van olyan érdeme, amikre ők is felfigyelnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Önben mindig is volt némi túlzásra való hajlam az életcéljait illetően. Az álmairól azonban nem kell lemondania: ha az égig érő paszuly magját nem is fogja megtalálni, azért lesz módja rá, hogy a mennyekben érezze magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kicsit, mintha ködben bolyongana, nem látja tisztán a célt. A külvilággal való kapcsolata is egyre nehézkesebb, sok a félreértés, ami a technikai eszközök ördögén is múlhat. Törekedjen a tiszta megfogalmazásra, és csak a legvégső esetben beszéljen telefonon!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az üzleti ügyek kissé körülményessé váltak, megszaporodott az adminisztráció, és a vártnál több lehet a kiadása is. Azért még ne fontolgassa a feladást. A jó sorsfordulat közel van, és a nehézségek végül előnyére fordíthatók.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Újabban jobban kijöhet az idősebb emberekkel, szívesebben is támaszkodik rájuk. Némelyekkel épp a megszaporodó gondjai hozhatják újra össze. Persze az ilyen emberekkel nem mindig könnyű, ahogy önnel sem. A türelem próbája is ez!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem kellene felnagyítania a nehézségeit. Az ugyan enyhe túlzás, hogy minden annyira van, amennyire észrevesszük, de talán néha valóban nem árt homokba dugnia a fejét. Legalábbis a felesleges konfliktusokat tényleg jobb elkerülni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Elégedetlen az anyagi helyzetével, de ha reálisan értékeli a körülményeket, be kell ismernie, hogy még mindig elég jó a helyzete. Ön a spórolás nagymestere, most is hihetetlen bravúrokra képes. Méghozzá úgy, hogy az életminősége nem romlik ettől.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Keresse most a spórolási lehetőségeket, próbáljon meg kevesebbet költeni. Akármit is ígérnek önnek a jövőre vonatkozóan, csak annyit költsön, amennyit a jelene lehetővé tesz önnek. És ne akarjon másokon sem élősködni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne hagyja, hogy a napi gondok eltérítsék, figyeljen oda a hosszú távú terveire! Vagy talán már el is feledte, hogy miről álmodott a múltban, mik voltak ifjúkori tervei? Vajon arrafelé halad most?

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: